NAROZENINOVÝ K DEVADESÁTINÁM
Potřebné ingredience
VANILKOVÝ KRÉM I KORPUS, MARMELÁDA, MANDARINKY, ML. MARCIPÁN
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
brundice
(upraveno)
31. 5. 2013, 8:45
Leni,je překrásnej!
blanuse
(upraveno)
30. 5. 2013, 15:34
nádherné dortíky
Langoska
(upraveno)
30. 5. 2013, 20:14
@blanuse
DÍKY BLANI, POCHVALA VŽDY POTĚŠÍ..JSEM AMATÉR SAMOUK...TAK DVOJNÁSOB....
Dannyella
(upraveno)
30. 5. 2013, 9:54
KRÁSNÝ DORT . JSTE ŠIKULKA. PŘEJEME VŠE NEJLEPŠÍ KE KRÁSNÉMU DOŽITÉMU VĚKU.
Langoska
(upraveno)
30. 5. 2013, 20:11
@Dannyella
MOC DĚKUJI....
IvcaS
(upraveno)
30. 5. 2013, 9:00
Moc krásný dort a úctyhodný věk oslavence. Gratuluji Mohla bych mít dotaz? Koukám, že používáte mléčný marcipán. Chtěla bych ze zeptat, jestli pod marcipán dáváte krém a jaký, čím fixujete, aby se marcipán neroztíkal. Poslední doubou se mi mléčný marcipán na dortech roztíká (ze strany od dortu), potí se a dělá po obvodu malé loužičky. Prosím, poraďte. Děkuji Iva
Langoska
(upraveno)
30. 5. 2013, 20:13
@IvcaS
IVČO...DÍKY ZA POCHVALU....CO SE TÝČE MARCIPÁNKY...TAK KRÉM DĚLÁM NASTAVOVANÝ PUDINGEM A NEROZTÉKÁ SE...KDYBYSTE CHTĚLA PŘESNÝ POSTUP TAK PÍSNĚTE DO VZKAZŮ...DÍKY LENKA
IvcaS
(upraveno)
31. 5. 2013, 7:46
@Langoska
Dobrý den, také pod marcipánku dávám krém nastavovaný hodně hustým pudinkem a právě poslední dobou se mí marcipánka roztíká. Mohla bych poprosit tedy o recept??? Děkuji Stále nad tím přemýšlím, co dělám špatně. Dort mám dotvarovaný punčovinou, potřu ho slabou vrstvou krému a jde do lednice. Z lednice ho vytahuji až když mám roválenou nachystanou marcipánku a rovnou potahuji. Snažím se pracovat rychle a po potažení jde dort opět do lednice. Opravdu nevím, co dělám špatně. Jsem z toho nešťastná. Člověk si s dortem pohraje, aby vypadal co nejlépe a pak mu to zkazí nějaká blbost. Teda aspoň myslím, že to je nějaká kravina. Když dříve mi to nedělalo. Ještě mě napadlo, jestli to není tím, že občas použiji do krému máslo z mrazáku.
adametz
(upraveno)
30. 5. 2013, 13:11
@IvcaS
Pokud můžu poradit, tak nesmíte dát krém s obsahem vody. Já dávám jenom čisté máslo vyšlehané s cukrem a trochou kakaa nebo karamelu z plechovky.